Inspiration

Hvilken seng skal jeg vælge?

Når du står og skal investere i en ny seng, melder spørgsmålet sig altid på bane. Hvilken seng skal jeg vælge? Uanset hvilken type seng du ender med, skal du vælge hvilken fasthed, madrassen skal have. Nedenfor er en god tommelfingerregel for dit valg af madrassens fasthed: Vægt under 75 kg: Vælg en boksmadras med […]

Hvilken bordplade skal jeg vælge til badeværelse?

Der findes et hav af forskellige bordplader til badeværelset. Hvad du ønsker afhænger af look og budget. Udover det visuelle er det også vigtigt at overveje, hvor meget du ønsker at vedligeholde din nye bordplade på badeværelset. Når du skal vælge bordpladen til badeværelset, skal du overveje følgende tre ting, før du tager din endelige […]

3 gode råd til at vælge en seng til dit barn!

Nå det gælder vores børn, så vil vi altid det bedste for dem. De skal forkæles. Når vi ved hvor vigtig søvn er for os mennesker, så er sengen specielt et område, hvor vi ikke vil gå på kompromis. Vi har derfor lavet 3 gode råd til dig, om hvad du skal være opmærksom på, […]

Bordfodbold – Til Sjov, Leg og en Smule konkurrence!

Man bliver ALDRIG for gammel til at lege og man bliver aldrig for gammel til at spille en omgang bordfodbold. I langt de fleste af os, er der gemt et konkurrencemenneske. Vi får ganske enkelt en tilfredsstillelse, af at banke vores venner i alle former for spil. Nogle får også en tilfredsstillelse af blot, at […]

Skab hygge med en gyngestol

I gamle dage brugte man en gyngestol i rigtig mange hjem. Dengang var det et helt almindeligt møbel, at have stående i hjemmet. Så kom der en lang årrække, hvor møblet ikke blev brugt så meget. Det var ligesom blevet forældet. Men som med så mange ting, der engang var populært kom det tilbage igen. […]

Hvilket tæppe skal jeg vælge?

Et tæppe er med til at binde din indretning sammen. Det giver det sidste finish til f.eks. et sofaområde i stuen, og tæpper giver naturlige gangbaner i et rum.  Hvilket tæppe du skal vælge, afhænger af, hvilken størrelse og stil, der passer bedst til det rum/område, hvor tæppet skal placeres. i denne artikel giver vi […]

Køjeseng til mit barn. Hvor gammel? Og hvilken?

Er du i tvivl om, hvor gammel dit barn skal være, før han/hun må få en køjeseng? Og er du i tvivl om hvilken det så skal være? Så er du kommet til det rette sted. Hvornår er man gammel nok? En køjeseng er ofte en god idé til børneværelset fordi man kan spare noget […]

Halvhøj seng til mit barn. Hvor gammel? og Hvilken?

Spekulerer du over hvor gammel dit barn skal være, før han/hun er gammel nok til en halvhøj seng? Så er du kommet til det rette sted. Vi har endda også en idé om, hvilken seng det skal være. Hvornår er man gammel nok til en halvhøj seng? Her er det de sikkerhedsmæssige spørgsmål, der er […]

Hvilken lænestol skal jeg vælge?

Før du vælger lænestol, skal du overveje, hvilke funktioner den skal have. Skal det være med drejefod, med udtræk eller med fodskammel? Skal lænestolen være i stof eller læder og i så fald hvilke materialer og farver? Disse spørgsmål er det kun dig selv, som kan svare på. Komforten på en lænestol er meget forskellig. […]

Elevationsseng eller boxmadras?

Er du ved at købe en ny seng, og er du lidt i tvivl om, hvilken type du skal købe? Elevationsseng eller boxmadras? Jeg vil her prøve at beskrive de største fordele, der er ved boxmadrasser og elevationssenge. Elevationsseng: Elevationssenge er meget populære og har snart været det i en årrække, og det er der […]

Vil du modtage tilbud på møbler, indretningstips og andet inspiration direkte i din indbakke?
Tilmeld Nyhedsbrev